Algemene leveringsvoorwaarden

Home > algemene voorwaarden

Als je een nopspons koopt, dan ga je een overeenkomst aan. Hier lees je wat dat inhoudt.

prijzen en verzending

  • De prijzen van onze producten zijn in euro’s, inclusief btw. Prijswijziging en/of typefouten onder voorbehoud.
  • Alle prijzen zijn exclusief de verzendkosten.
  • Je bestelling wordt verzonden per gewone post en de verzendkosten bedragen voor 2 sponsjes 1 postzegel. Het risico voor niet ontvangen producten ligt bij verzending per gewone post bij de afnemer. Indien je de bestelling met track en trace wil laten verzenden, kan dit als een brievenbuspakket tegen betaling van de hiervoor geldende verzendkosten.

Orderbevestiging

Je ontvangt van ons een orderbevestiging van je bestelling op het door opgegeven e-mailadres.

Levering

Een bestelling die op werkdagen geplaatst wordt, wordt binnen 3 werkdagen verstuurd. Een bestelling die op vrijdag geplaatst wordt, wordt op maandag verstuurd.

Betaling

Betaling vindt beveiligd plaats via iDEAL.

Eigendomsvoorbehoud

Alle goederen blijven eigendom van NOPspons tot het factuurbedrag geheel en zonder enig voorbehoud is voldaan.

Afkoelingsperiode

Binnen 14 dagen na bestelling kunt je producten retourneren aanbieden. De aangeleverde zending dient compleet en onbeschadigd geretourneerd te worden. De kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. In geval van beschadiging en/of gebruikte producten behouden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren. Nadat wij je retour ontvangen hebben, storten we binnen enkele dagen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten naar je terug.
Indien wij producten niet kunnen afleveren door afwezigheid en/of anderszins, en vervolgens retour komen, zullen wij de gemaakte verzendkosten in mindering brengen op de creditering van de bestelling.

Garantie

Op alle door ons geleverde goederen gelden de door de fabrikant opgestelde garantievoorwaarden en termijnen. De garantieaansprakelijkheid gaat nooit verder dan het bedrag van de door ons geleverde goederen.

Controleplicht

Controleer de afgenomen goederen op hoedanigheid, aantal, en beschadigingen. Na acceptatie van de goederen is hierop geen reclamering meer mogelijk.

Gebruik

Nopspons accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor klachten die zijn ontstaan door verkeerd gebruik.

Privacy van Gegevens

Je persoonlijke gegevens zullen niet aan partners of aan derden worden verstrekt. Zie hiervoor onze privacypagina.

Klachten

Heb je een klacht, neem dan binnen 14 dagen na het vaststellen hiervan NOPspons per e-mail op de hoogte. Wij nemen dan direct contact met je op en zullen proberen het op te lossen.

Het Nederlands recht is van toepassing.

Rotterdam, mei 2021