Algemene leveringsvoorwaarden

Nopspons.nl is een website met informatie over de plasticvrije schoonmaakspons Nopspons. Op de website kun je ook producten kopen. Als je een product koopt of als je de site bezoekt, dan verwerken wij persoonsgegevens. In dit privacystatement lees je welke gegevens dit zijn en wat wij daarmee doen.

prijzen

Al onze prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Prijswijziging en/of typefouten onder voorbehoud.

Orderbevestiging

U ontvangt van ons een orderbevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven e-mailadres.

Levering

Bestelling welke op werkdagen voor 14.30 geplaatst wordt, wordt binnen 3 werkdagen verstuurd. Bestelling welke op vrijdag na 14.30 geplaatst wordt, wordt op maandag verstuurd. Uw bestelling wordt verzonden per gewone post en de verzendkosten bedragen voor 2 sponsjes 1 postzegel. Het risico voor niet ontvangen producten ligt bij verzending per gewone post bij de afnemer.

Indien u de bestelling met track en trace wilt versturen kan dit met brievenbus post tegen betaling van  € 4,10 verzendkosten. 

Betaling

Betaling vindt plaats via iDEAL.

Eigendomsvoorbehoud

Alle goederen blijven eigendom van NOPspons tot het factuurbedrag geheel en zonder enig voorbehoud is voldaan.

Afkoelingsperiode

Binnen 14 dagen na bestelling kunt u producten via de retouren pagina retour aanbieden. De aangeleverde zending dient compleet, onbeschadigd geretourneerd te worden. Retouren: worden -tenzij schriftelijk anders overeengekomen- uitsluitend aanvaard binnen 14 dagen na bestelling. Kosten voor retour zending komen voor eigen rekening. In geval van beschadiging en/of gebruikte producten behouden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren. Indien wij producten niet kunnen afleveren door afwezigheid en/of anderszins, en welke retour komen, zullen wij de gemaakte verzendkosten in mindering brengen op de creditering van de bestelling.

Garantie

Op alle door ons geleverde goederen gelden de door de fabrikant opgestelde garantievoorwaarden en termijnen. De garantieaansprakelijkheid gaat nooit verder dan het bedrag van de door ons geleverde goederen.

Controleplicht

U wordt geacht de afgenomen goederen te controleren op hoedanigheid, aantal, en beschadigingen. Na acceptatie van de goederen is hierop geen reclamering meer mogelijk.

Gebruik

Nopspons accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor klachten welke zijn ontstaan door verkeerd gebruik.

Privacy van Gegevens

Uw Persoonlijke gegevens zullen niet aan partners of aan derden worden verstrekt.

Klachten

In geval van klachten dient u binnen 14 dagen na het vaststellen van de klacht NOPspons hiervan per e-mail op de hoogte te stellen. Wij nemen dan direct contact met u op en zullen de klacht al dan beoordelen.

Het Nederlands recht van toepassing.

Rotterdam, mei 2021